Orice produs cumpărat din magazinul nostru online beneficiază de un termen de garanție de 30 de zile, în conformitate cu legea 449/2003. Garanția acoperă numai defectele de fabricație, deteriorarea obiectului cauzată de accidente sau utilizare neadecvată nu va fi acoperită de aceasta. Conditiile de neacordare a garantiei sunt: deteriorari cauzate de socuri mecanice, intretinerea neadecvata prin folosirea de produse necorespunzatoare , utilizarea gresita a produselor dar si expunerea prelungita la factori externi si intensi ca focul, apa, zapada, gheata, umiditatea, etc. De asemenea, garantia nu se acorda in cazul furtului, accidentelor sau calamitatilor.

Nu se considera defecte de fabricatie, deci nu fac obiectul acordarii garantiei, urmatoarele: nervurile, diferentele de culoare, semne caracteristice si neregularitati, toate fiind particularitati ale pieilor natural dar si ale materialelor handmade cu care sunt lucrate gentile. Cu atat mai mult cu cat acest lucru indica autenticitatea produselor confectionate manual. Decolorarile usoare alea pieilor sau materialelor din care sunt confectionate gentile nu sunt considerate defecte de fabricatie. La fel si micile particularitati, neregularitati sau imperfectiuni ce pot aparea la produsele confectionate manual.

Orice reparație aflată în termenul de garanție se va efectua în mod gratuit. Produsele cu defect care se înscriu în termenul de garanție vor fi reparate doar dacă acest lucru este posibil sau schimbate cu un obiect identic, dacă acesta există pe stoc. În cazul în care obiectul nu poate fi reparat sau înlocuit, cumpărătorului i se va restitui contravaloarea acestuia și contravaloarea transportului. Se consideră prima zi de garanție ziua în care vă este livrat coletul de către curier.

Dacă aveti probleme cu un produs aflat în garanție va rugăm să ne scrieți un e-mail la adresa office@cristinacuparbags.com